Dakraam plisségordijnen

Dakraam plisségordijnen zijn ontzettend populair. Dat is niet zo gek, want deze vorm van raamdecoratie is erg veelzijdig. In mijn assortiment heb ik plisségordijnen voor ieder raamtype. Vaste ramen, draaikiepramen, openslaande ramen en deuren, brede ramen, ramen met kunststof kozijnen, plafond koepels, lichtstraten en dakramen laten zich allen bekleden met een plisségordijn.

Plisségordijnen speciaal voor Velux en Fakro dakramen

Voor dakramen heb ik verschillende plisségordijnen. Zo zijn er speciale  plisségordijnen voor dakramen van Velux en Fakro. Als je een Velux of Fakro dakraam hebt, hoef je mij alleen het typenummer te geven en ik weet welke maten ik moet leveren. Makkelijker kan het niet. Deze plisségordijnen hebben zeer mooie zijgeleiding die ervoor zorgen dat het plissé geen licht meer doorlaat aan de zijkanten.

Ook voor andere merken dakramen kan ik plissés op maat laten maken. Met onze meetinstructies is het heel eenvoudig om de juiste maten op te meten.

Verduisterende dakraam plisségordijnen

Als je een dakraam in je slaapkamer hebt, is het handig als je deze volledig kunt verduisteren. Met onze verduisterende honingraat stoffen wordt het licht goed buiten gehouden. Als je de ruimte volledig wil verduisteren, adviseer ik altijd om er U profiel zijgeleiding bij te bestellen. Deze houden het licht aan de zijkanten van het doek ook nog tegen.

Omdat dakramen vaak hoog zijn, is het wat lastiger om deze met de hand te bedienen. Daarom hebben we bedieningsstangen in verschillende lengtes die het bedienen van hoge plissé erg eenvoudig maken.

Dakraam plissé op maat bestellen

Het bestellen van een dakraam plissé ( van Verano ) gaat heel eenvoudig via de webshop. Via de knoppen op deze pagina kun je je gewenste dakraam plissé samenstellen. De Velux en Fakro dakramen kun je bij mij bestellen via mail of telefoon. Al onze dakraam plissés worden perfect passend gemaakt bij Verano in Best. Nederlandse top kwaliteit dus.

Omdat kleuren op beeld af kunnen wijken van de werkelijkheid, adviseer ik altijd om kleurenstalen aan te vragen van de stoffen die je graag wil bestellen. Zo kun je thuis op je gemak bij ieder lichtinval kijken welke kleur het beste bevalt en bij je interieur en ramen past. Het aanvragen van stalen kan via de knoppen op deze pagina.

Levertijd van dakraam plisségordijnen

De levertijd van onze plisségordijnen is tussen de 5 en 10 werkdagen. Als je nog vragen of hulp nodig hebt bij het bestellen, dan kun je me bellen op 040-3080408 of gebruikmaken van het contactformulier.