Elektrische plissegordijnen

Plisségordijnen zijn er in vele soorten en maten en bedieningsmogelijkheden. Zo hebben we plissés met handgreep en koordbediening, maar ook plissegordijnen met elektrische bediening. De elektrisch bediende plissés hebben een motor van Somfy of Brel.

Er zijn elektrische plisségordijnen voor verticale ramen, maar ook voor koepel of plafondramen die horizontaal in een lichtstraat kunnen worden gemonteerd zonder door te zakken.

Plissés met motor aangestuurd

Binnen de collectie verticale plisségordijnen is er keuze tussen drie motoren De Brel 12 Volt batterijmotor, de Somfy 24 Volt motor die via transformator moet worden aangesloten op het lichtnet en de Somfy RTS batterijmotor. De batterijmotoren van Somfy en Brel hebben een externe voeding die in de buurt van het plissé moet worden geplaatst. Deze voeding hoeft maar eens in de paar maanden te worden opgeladen en is dus erg geschikt voor ramen waarbij geen stroomaansluiting is.

Standaard zijn de elektrische plisségordijnen van onderen naar boven te openen. De plisségordijnen die met Brel motor zijn uitgevoerd, kunnen optioneel ook van boven naar beneden worden geopend: top-down bottom-up. Hiermee kun je dus de bovenkant van het plisségordijn laten zakken tot de gewenste positie, waardoor je privacy en lichtinval heel makkelijk zelf kan bepalen.

Plissé bedienen met afstandsbediening of app

Zowel de Brel als de Somfy motor kunnen worden bediend met afstandsbediening of app op je telefoon. Het is dus ook mogelijk om deze vanuit bijvoorbeeld je vakantieadres te bedienen, waardoor het lijkt alsof er iemand thuis is. Dit is één van de vele voordelen van elektrische plissegordijnen.

Standaard worden de elektrische plissés aangestuurd met een handzender van Somfy of Brel. Hierin hebben we een ruime keus. Zo is het mogelijk om te kiezen voor een afstandsbediening voor het bedienen van één, vijf of vijftien plissés, maar ook hebben we een afstandsbediening met tijdklokfunctie, die tot vijftien plisségordijnen tegelijk of apart aan kan sturen.

Het is dus ook mogelijk om met de Somfy Connexxoon RTS Window en de bijbehorende app van Somfy of de Brel home hub met bijbehorende app voor op je smartphone alle raamdecoratie en gordijnen die zijn voorzien van een somfy of Brel motor eenvoudig te bedienen met je telefoon. Waar je ook bent en op elk moment.

Koepel plisségordijnen met elektrische bediening

Naast de verticale plissés, zijn er ook koepel plisségordijnen met elektrische bediening. Binnen de koepel plissés is er keuze tussen 2 motoren: de Somfy 24 Volt en de oplaadbare Somfy RTS batterijmotor. Beiden zijn aan te sturen met afstandsbediening of app op je telefoon.

Elektrische plisségordijnen bestellen

Het bestellen van elektrische plisségordijnen kan eenvoudig via de website. Je kiest eerst voor het soort stof: honingraat (dubbele stof) of standaard. Dan kies je voor de gewenste transparantie. Als je graag een verduisterend plisségordijn wenst adviseren we altijd voor honingraat plisségordijnen te kiezen. Deze verduisteren beter en isoleren ook nog eens een stuk meer.

Als laatste stap voor de configuratie kies je voor het soort plisségordijn. Als je een elektrisch plisségordijn voor je lichtstraat wil bestellen kies je voor de koepel plisségordijnen. Als je een elektrisch plisse wil voor je verticale raampartij, kies dan voor de plisségordijnen met elektrische bediening.

Als je hier vragen over hebt kun je gebruikmaken van het contactformulier. Ik denk en kijk graag met je mee naar de mogelijkheden voor jouw ramen. Als je bijvoorbeeld twijfelt over wat de beste manier van monteren is bij jouw kozijnen, kun je mij foto’s mailen en dan heb ik zo gezien wat de mogelijkheden zijn.

Zelf opmeten en monteren

Met het zelf opmeten en monteren van je raambekleding kun je veel geld besparen. Met de duidelijke meetinstructies en montagehandleiding van de plisségordijnen kan het bijna niet misgaan. Volg alle stappen en je komt tot een mooi product, perfect passend bij jouw ramen.

Het ophangen is erg eenvoudig. Bij brede plisségordijnen adviseren we met twee mensen te monteren.

Omdat kleuren op beeld vaak heel anders overkomen dan de werkelijkheid, bied ik de mogelijkheid om gratis en vrijblijvend een aantal stalen van de gewenste kleuren te bestellen. Zo kun je thuis op je gemak kijken welke kleuren het beste bij je interieur en ramen passen.

Verano plisségordijnen op maat

Wij laten al onze elektrische plisségordijnen op maat maken door de Nederlandse fabrikant Verano.