Levertijden

Op deze pagina staan de huidige gemiddelde levertijden van Verano aangegeven.

Verano levert de raamdecoratie en zonwering met eigen vervoer bij u af. Er wordt gewerkt met vaste routedagen. De levering zal plaatsvinden op de eerste mogelijkheid. U ontvangt ongeveer 5 dagen voor levering een mail van ons met datum en tijdvak. U wordt vervolgens per sms op de hoogte gehouden. Ook belt de chauffeur u ongeveer een half uur voor aankomst.

De aanhoudende materiaalschaarste ten gevolge van de coronapandemie zorgt voor de nodige logistieke problemen en voorraadtekorten bij fabrikanten en toeleveranciers. Ook Verano heeft te maken met schaarste op de grondstoffenmarkt en kan daardoor de standaard levertijden niet altijd garanderen. Afhankelijk van beschikbaarheid van materialen kunnen levertijden variëren. Verano doet er alles aan om alle bestellingen zo snel mogelijk te produceren.

De aangegeven levertijden zijn een indicatie en aangegeven door de fabrikant (Verano). Wij zijn hierin afhankelijk van (de communicatie van) Verano. Bij verlate levering heeft u geen recht op compensatie of annulering.

Plisségordijnen

13 werkdagen

Verticale lamellen

PVC: 16 werkdagen
Aluminium: 16 werkdagen
Stof: 16 werkdagen

Jaloezieën

Hout: 9 werkdagen
Aluminium: 10 werkdagen
Smartfit: 10 werkdagen
Trapezium: 2 tot 3 maanden

Rolgordijnen

9 werkdagen

Rolluiken

13 werkdagen

Screens

28 werkdagen