Plisségordijnen top down bottom up zonder touwtjes

Plisségordijnen top down bottom up zonder touwtjes zijn er in vele soorten en maten. In ons assortiment plissés vind je vele bedieningsmogelijkheden, zoals koordbediening, elektrische bediening, plisségordijnen met handgreep bediening en plissés met greepprofiel. De handgreep bediende plissés hebben een handgreepje waarmee het plissé eenvoudig in de gewenste stand kan worden geschoven. De plisségordijnen met greepprofiel zijn ook eenvoudig te bedienen met het profiel.

Handbediende plisségordijnen

Plisségordijnen top down bottom up zonder touwtjes, hebben als voordeel dat er geen losse koorden naast het plissé hangen. Dit is veilig voor kinderen en ziet er strak uit. De handbediende plissés hebben we in een aantal verschillende modellen. Zo is er het basismodel dat aan de onderzijde met  montageschoentjes wordt bevestigd in of op het kozijn, op de vloer, muur of vensterbank. Het is ook mogelijk om een plissé met greepprofiel te bestellen waarbij de onderzijde met een magneetverbinding vastklikt aan het montageschoentje. Voor draaikiepramen hebben we speciale bevestigingsklemmen die je om je raam kunt klemmen. Zo kun je je handbediende plissé bevestigen zonder in je kozijnen te schroeven.

Top down – bottom up plissés met handgreep

Onze meest populaire producten binnen de plisségordijnen zijn de plisségordijnen top down bottom up zonder touwtjes. Deze plisses zijn zowel van onderen naar boven te openen zoals bijvoorbeeld een standaard rolgordijn, als van boven naar onderen. Je kunt de “top” dus laten zakken. Hierdoor kun je precies bepalen waar je inkijk en lichtinval wenst.

Al onze plissémodellen zijn leverbaar in zowel enkele stof, de zogenaamde standaard plissés, als in honingraat stof. De honingraat plissés bestaan uit een dubbele laag stof, waardoor deze zowel beter isoleert, als inkijk tegen gaat. De honingraat stoffen zijn niet transparant, de enkele stoffen hebben vaak een hogere transparantie.

Koepel en dakraam plissés met handgreep bediening

Ook voor lichtkoepels, plafondramen, lichtstraten en dakramen hebben we plisségordijnen met handgreep. Deze plissés zijn extra stevig gemaakt om doorhangen te voorkomen.

Als je een raam hebt waar je graag een handgreep plissé wil plaatsen maar je er bovenin niet bij kunt, hebben we speciale bedieningsstangen om de plissés te openen. Deze stangen worden eenvoudig om het handgreepje geschoven om het plissé te bedienen. Ze zijn er in 3 maten, van 1 tot 2 meter.

Gratis stalen van plisségordijnen

In onze collectie plisségordijnen top down bottom up zonder touwtjes hebben we een zeer ruime keuze aan kleuren. Van transparant wit met een werkje, tot donkerblauwe verduisterende honingraat plisségordijnen. Als je je kamer volledig wil verduisteren, dan zijn de honingraatstoffen het meest geschikt. We hebben ook verduisterende enkele stoffen. Bij deze stoffen lopen de touwtjes van het plissé echter door de stof heen, waardoor er door de gaatjes nog licht naar binnen kan komen. Bij de honingraat stoffen lopen de draden tussen de twee lagen stof door.

Omdat kleuren op beeld heel anders kunnen overkomen dan in de werkelijkheid, kun je bij ons gratis stalen aanvragen. Zo kun je thuis op je gemak kijken welke kleur het beste bij je interieur en ramen past.

Plisségordijnen top down bottom up zonder touwtjes bestellen

Het bestellen van de Plisségordijnen top down bottom up zonder touwtjes gaat heel eenvoudig via de knoppen op deze website. Als je er niet uitkomt, vragen of hulp nodig hebt bij het bestellen, dan mag je me altijd bellen of een mailtje sturen. Ik ben te bereiken op 040-3080408. Mailen kan via het contactformulier.

Meer informatie over de Verano plisségordijnen vind je hier.

Andere raambekleding van Marasol

Naast plisségordijnen top down bottom up zonder touwtjes hebben ook andere mooie raambekleding in ons assortiment. Zo hebben we houten en aluminium jaloezieën, rolgordijnen en verticale lamellen. Bij alle soorten raamdecoratie is het mogelijk te kiezen uit verschillende bedieningsmogelijkheden. Naast handbediening is er keuze tussen verschillende motoren om je raambekleding te bedienen met afstandsbediening of via een app op je telefoon.

Online advies

Vind je het lastig om bijvoorbeeld plisségordijnen top down bottom up zonder touwtjes online te bestellen omdat je niet weet welke bedieningsoptie het beste bij je ramen past? Of heb je een vraag over hoe je de raambekleding moet monteren bij jouw ramen? Neem dan gerust contact met ons op voor gratis online advies. We kijken graag met je mee naar de mogelijkheden bij jouw ramen en voorkeuren.