Hittewerende raambekleding

Op hete dagen zoals deze, is hittewerende raambekleding erg prettig. Het dichthouden van je rolgordijnen, plisségordijnen, jaloezieën of lamellen, kan echt heel veel graden schelen in huis. Het draagt dus bij aan de verkoeling van je huis.

Laatst werd ik gebeld door een klant die een verduisterend honingraat plisségordijn in zijn lichtkoepel, ook wel plafondraam of lichtstraat had geplaatst. Het scheelde op warme dagen maar liefst 6 graden binnen. Het was toen niet eens zo warm als deze week, dus kun je nagaan hoeveel hitte je buiten kunt houden in deze week.

Warmtewerende plisségordijnen

Plisségordijnen zijn erg geschikt als extra isolatie voor je ramen. Het werkt goed tegen de kou in de winter en tegen de warmte en hitte van de zomer. Vooral de honingraat plisségordijnen werken goed. Door de dubbele laag stof zijn deze plissés extra isolerend.

De verduisterende honingraat plissés hebben daarnaast ook nog een extra isolerende laag aluminium of blackout, waardoor warmte en licht geen kans maken.

Screendoek rolgordijnen voor extra isolatie

Binnen mijn assortiment rolgordijnen heb ik rolgordijnen die worden gemaakt van vergelijkbaar materiaal als de buitenzonwering screens. Deze stoffen houden extra warmte tegen en weerkaatsen de warmte naar buiten. Daarnaast zijn ze ook erg mooi en van hoogwaardige kwaliteit.

Gratis kleurstalen van hittewerende raambekleding van Verano

Omdat kleuren op beeld kunnen afwijken van de werkelijkheid, bied ik de mogelijkheid om gratis kleurstalen aan te vragen van alle raamdecoratie in mijn assortiment. Zo kun je thuis op je gemak kijken of de gewenste kleuren ook bij de rest van je interieur passen.

Bestellen van zonwerende rolgordijnen en plissés

Het bestellen van zonwerende raambekleding zoals plissegordijnen en rolgordijnen, gaat heel eenvoudig via de site. Mocht je er toch niet uitkomen, dan kun je me altijd even bellen op 040-3080408 of mailen. Je kunt ook contact met me opnemen via de contactpagina.

Wij leveren de plisses en andere raambekleding op maat bij je thuis af, zonder verzendkosten. Bij bestellingen vanaf €200 kun je gebruik maken van de code tien voor 10% korting op je bestelling.