Binnenzonwering op maat, 5 manieren om je ramen te bekleden. Snel geleverd.

Binnenzonwering op maat is er in vele soorten en maten. Voor iedere smaak is er een oplossing om je raam mee te bekleden. Wij zijn gespecialiseerd in raambekleding op maat van Verano. Bij ons kun je dus binnen zonwering bestellen die tot op de mm nauwkeurig op maat worden gemaakt voor jouw ramen. In deze blog vertel ik meer over de verschillende soorten binnenzonwering die geschikt zijn voor vele raamtypes.

Rolgordijnen als binnenzonwering

Rolgordijnen zijn tijdloos. Bijna ieder huishouden heeft een rolgordijn voor een raam hangen. Ze zijn geschikt voor veel raamtypes en op maat te maken in veel kleuren, afwerkingen en bedieningsmogelijkheden. Ook hele grote en brede ramen laten zich eenvoudig bekleden met een rolgordijn. Ons assortiment bestaat uit klassieke rolgordijnen, rolgordijnen met montageprofiel of cassette en rolgordijnen die met een speciaal frame aan je kozijn worden geklikt. Voor ieder budget en ieder interieur hebben we een rolgordijn op maat.

Jaloezieën op maat: zonwering voor binnen

Binnen ons assortiment binnenzonwering op maat hebben we soorten jaloezieën: houten jaloezieën en aluminium jaloezieën. Houten jaloezieën geven een warme en natuurlijke uitstraling aan je interieur. Ze zijn te maken in twee verschillende lamelbreedtes: 50 en 65 mm. Binnen de 50 mm hebben we een zeer ruime keuze aan mooie houtsoorten en afwerkingen. Zowel de 50 als 65 mm jaloezieën zijn met koordbediening en met motor voor elektrische bediening op maat te maken.

Aluminium jaloezieën zijn modern, strak en tijdloos. Deze vorm van binnen zonwering is er in vele soorten. Zo hebben we maar liefst 5 verschillende lamelbreedtes: 16, 25, 35, 50 en 70 mm. Allen hebben ze een andere uitstraling en voordelen.

Plisségordijnen op maat

Plisses zijn een verrassend veelzijdige vorm van binnenzonwering. Je kunt kiezen tussen plisségordijnen met een enkele laag stof, of een dubbele laag stof. Deze laatste noemen we de honingraat plisségordijnen. Deze isoleren extra goed en gaan alle inkijk tegen.

Plisségordijnen zijn te bedienen met handgreep (eventueel met bedieningsstang), koordbediening en ook elektrisch. De top down bottom up plisségordijnen kunnen ook nog eens van boven naar beneden worden geopend, waardoor je zelf bepaalt waar je je inkijk en lichtinval wenst. Wat mij betreft de ideale vorm van binnenzonwering.

Naast plisségordijnen voor standaard ramen, hebben we oplossingen voor draaikiepramen, dakramen, lichtstraten, veranda’s en plafondramen. Ook  voor kunststof en aluminium ramen en deuren kunnen we mooie plissés op maat laten maken.

Retro binnenzonwering op maat: verticale lamellen

Helemaal terug van weggeweest in binnenzonwering land: verticale lamellen. Deze mooie klassieke vorm van raamdecoratie is verkrijgbaar in verschillende materiaalsoorten en lamelbreedtes. Stof, aluminium en het meer bekende pvc. Lamelbreedtes varierend tussen de 52 en 127 mm. Allen met een eigen uitstraling.

Smartfit raambekleding voor kunststof en aluminium kozijnen

Als je op zoek bent naar binnenzonwering voor je kunststof of aluminium kozijnen waar je niet in kunt schroeven of boren, hebben we mooie smartfit oplossingen. Er zijn twee soorten smartfit. Het standaard smartfit frame dat met clips wordt bevestigd achter het rubber van de glaslatten en het smartfit pro frame dat met sterke magneten aan het kozijn wordt gemonteerd. Smartfit is beschikbaar voor plisségordijnen, aluminium jaloezieën en rolgordijnen.

Voor al onze binnen zonwering op maat is het mogelijk om gratis kleurstalen te bestellen. Zo kun je thuis op je gemak kijken welke stoffen en kleuren het beste bij je interieur passen. Vraag de stalen aan via de knoppen op deze pagina.

Het bestellen van binnenzonwering voor je ramen gaat heel eenvoudig via deze website. Kom je er niet uit of heb je een vreemde vorm raam waar je graag advies over wil? Stuur me dan even een berichtje, dan kijk ik met je mee naar de mogelijkheden.

web analytics