Aluminium jaloezieën voor brede ramen

Aluminium jaloezieën voor brede ramen. Een brede pui of breed raam in je huis is natuurlijk hartstikke mooi voor het licht. Maar hoe zorg je ervoor dat je maximale privacy en lichtinval hebt? De meeste puien bestaan uit een aantal delen die wel of niet open kunnen. Dan is het niet handig om één grote jaloezie neer te hangen. Drie losse bakken naast elkaar gaat er ook al snel rommelig uitzien.

Aluminium jaloezieën voor brede ramen op maat

Wij bieden dé oplossing. Wij kunnen aluminium jaloezieën voor brede ramen voor u op maat laten maken bij Verano waarbij een aantal los bedienbare jaloezieën samen in één bovenbak worden geplaatst. Hierdoor krijgen de jaloezieën een strakke uitstraling, maar kunt u wel nog gebruikmaken van uw deuren.

In nevenstaande foto’s ziet u twee voorbeelden van meerdere jaloezieën in één bak.

Heeft u ook interesse in meerdere jaloezieën in één bak? Deze mogelijkheid bieden we ook bij onze houten jaloezieën. Klik voor meer informatie over de aluminium jaloezieën voor brede ramen op onderstaande knoppen of neem contact met ons op via het contactformulier. U kunt ons ook bellen op 040-3080408.

Opmeten en Montage

Met de duidelijke meetinstructies wordt het opmeten van de juiste maten  erg makkelijk. Ook de montage van onze aluminium jaloezieën is zeer eenvoudig. Met de uitgebreide montage-instructies kan iedereen zijn of haar eigen aluminium jaloezieën ophangen.