Plisségordijnen voor lichtstraten, -koepels en plafondramen

Plisségordijnen voor lichtstraten. Voor ieder raamtype is er een plisségordijn. Zo heb ik speciale plisségordijnen voor horizontale ramen, zoals lichtstraten, lichtkoepels en plafondramen. Deze koepel plissés blijven tot grote afmetingen perfect op hun plek, zónder door te zakken.

Lichtstraten of koepels verduisteren

Voor het verduisteren van koepels of lichtstraten heb ik verschillende mogelijkheden van de fabrikant Verano. Er is keuze tussen vele soorten stoffen, kleuren en structuren. Met name de honingraat plisségordijnen zijn geschikt om een ruimte optimaal te verduisteren. Met de U-profiel zijgeleiding kan er ook via de zijkanten geen licht naar binnen stralen, waardoor je zo lang mogelijk kunt doorslapen als het al licht is.

Plissés met elektrische bediening of handgreep

Het bedienen van de koepel plissés kan op twee manieren: elektrisch of met handgreep. Omdat de meeste koepels en lichtstraten erg hoog zitten, heb ik bedieningsstangen om het plissé eenvoudig open en dicht te schuiven in mijn assortiment.

Als je kiest voor een koepel plissé met elektrische bediening, dan kun je deze bedienen via een handzender, of via een speciale app van Somfy. Omdat het aansluiten van de elektrische koepel plissés wat ingewikkelder is dan een standaard plissé, bied ik deze niet aan via de webshop. Als je interesse hebt in dit product, neem dan even contact met me op via de knoppen op deze pagina of bel me op 040-3080408. Ik help je graag bij het maken van een keuze voor de juiste bediening.

De lichtstraat op de foto’s en video’s van deze pagina is bijna vier meter lang. Hier is gekozen voor elektrische bediening met een technisch zilver profiel.

Gratis kleurstalen van Plisségordijnen voor lichtstraten

Omdat kleuren op beeld vaak heel anders zijn dan in de werkelijkheid, bied ik de mogelijkheid om gratis en vrijblijvend een aantal kleurstalen te bestellen van de gewenste kleuren. Zo kun je thuis op je gemak bij ieder lichtinval kijken welke kleur het beste bij je interieur past.

Photo 1553240356169
Photo 1553240356508