Plissés met elektrische bediening

Plisségordijnen zijn er in vele soorten en maten en bedieningsmogelijkheden. Zo hebben we plissés met handgreep en koordbediening, maar ook plissegordijnen met elektrische bediening. De elektrisch bediende plissés hebben een oplaadbare batterijmotor van Somfy.

Plissés met batterijmotor

Onze plissés met elektrische bediening zijn voorzien van een draadloze RTS Somfy motor. Deze motor is verwerkt in het bovenprofiel van het plissé en wordt aangestuurd door oplaadbare batterijen in huls die je naast, achter of boven het plissé plaatst.

Plissé bedienen met afstandsbediening of app

Standaard worden de elektrische plissés aangestuurd met een handzender van Somfy. Hierin hebben we een ruime keus. Zo is het mogelijk om te kiezen voor een afstandsbediening voor het bedienen van één of vier plissés, maar ook hebben we een afstandsbediening met tijdklokfunctie, die tot zes plisségordijnen aan kan sturen.

Het is ook mogelijk om met de Somfy Connexxoon RTS Window en de bijbehorende app voor op je smartphone alle raamdecoratie en gordijnen die zijn voorzien van een somfy motor eenvoudig te bedienen met je telefoon. Waar je ook bent en op elk moment.

Elektrische plisségordijnen bestellen

Het bestellen van elektrische plissés kan eenvoudig via de website. Als je hier vragen over hebt kun je gebruikmaken van het contactformulier.

Omdat kleuren op beeld vaak heel anders overkomen dan de werkelijkheid, bied ik de mogelijkheid om gratis en vrijblijvend een aantal stalen van de gewenste kleuren te bestellen. Zo kun je thuis op je gemak kijken welke kleuren het beste bij je interieur en ramen passen.

Let op, bij plissés met elektrische bediening is top-down bottom-up niet mogelijk.