Perfect passende houten jaloezieën

Perfect passende houten jaloezieën voor in huis of op kantoor. Binnen onze collectie houten jaloezieën hebben we een groot aantal kleuren en afwerkingen. Van strak hoogglans gelakt wit of zwart, tot geborsteld eiken en verschillende bamboe kleuren. Ook heeft u keuze tussen meerdere soorten bediening, bijvoorbeeld met een koordsysteem of elektrische bediening.

Houten jaloezieën op maat gemaakt

Al onze houten jaloezieën worden tot op de millimeter nauwkeurig voor u bij Verano op maat gemaakt. Zo passen ze altijd bij uw ramen. Vindt u het lastig om een keuze te maken tussen de verschillende kleuren jaloezieën van hout? Vraag dan gratis en vrijblijvend een aantal stalen aan. Zo kunt u op uw gemak thuis kijken of de gewenste kleuren bij de rest van uw interieur passen. Als u er niet helemaal uitkomt hoe u de houten jaloezieën het beste kunt ophangen, mag u ons altijd even bellen of een foto mailen, zodat wij met u mee kunnen kijken. Wij adviseren u graag en geven het ook eerlijk aan als iets niet mogelijk is bij uw situatie.

Perfect passende houten jaloezieën met ladderband of ladderkoord

Iedereen heeft zijn of haar eigen smaak. De een vindt houten jaloezieën met een band afwerking mooier, de ander gaat liever voor het traditionele koord. Beide opties zijn bij ons te bestellen. Binnen onze collectie bieden we twee breedtes ladderband aan, namelijk 25 en 38 mm breed. Onze ruime keuze aan kleuren geven u de mogelijkheid de houten jaloezieën af te stemmen op uw eigen smaak en interieur.

Bestel nu uw houten jaloezieën online

Via de knoppen op deze pagina kunt u uw houten jaloezieën samenstellen. Volg de stappen op de site en u komt tot een voordelige prijs. Als u een product bestelt van meer dan €200, dan krijgt u ook nog eens 10% korting. Gebruik hiervoor code tien bij het afrekenen.

Als u nog vragen heeft, graag een offerte wilt ontvangen of advies kunt gebruiken, neem dan vooral even contact met ons op via de knoppen op deze pagina. U kunt ons ook bellen op 040-3080408. In principe zijn we bereikbaar op werkdagen tussen 9 en 17 uur. Heeft u buiten deze tijden een vraag, belt u ons gerust, als we in de gelegenheid zijn zullen wij de telefoon aannemen. We streven ernaar om mail binnen een werkdag te beantwoorden.