Marasol, dé webwinkel voor raamdecoratie op maat

Over Marasol

Marasol is dé webwinkel voor raamdecoratie op maat van Verano. Alle raambekleding die u bij ons bestelt, wordt speciaal voor u op maat gemaakt en al binnen 5 tot 10 werkdagen aan u geleverd, zónder verzendkosten. Wij helpen u graag een keuze te maken uit het assortiment met de hoogwaardige raamdecoratie producten van Verano.

 

Waarom Verano

Met kwalitatief hoogwaardige raamdecoratie oplossingen zorgt Verano voor comfort in huis. Verano staat garant voor optimale kwaliteit en snelle levering. Dit komt door de productie in eigen huis, in modern ingerichte productiehallen in Nederland en België. Het hoofdkantoor van Verano bevindt zich in het Noord-Brabantse Best. Daar is ook een ruime showroom ingericht, waar we u graag rondleiden om u te begeleiden in het maken van een keuze voor uw raambekleding.

Alle producten van Verano worden speciaal voor u op maat gemaakt. Zo zijn ze altijd compleet afgestemd op uw wensen en situatie. Bovendien optimaliseert Verano haar producten continu, waarbij innovatie een essentiële rol speelt. Zo weet u zeker dat u producten in huis haalt die voldoen aan de laatste trends en normen.


Duurzaam milieu

Met onze binnenzonwering op maat draagt u bij aan een duurzaam milieu. In de zomer houdt zonwering warmte en licht tegen, zodat het in huis koel blijft. In de winter werkt de zonwering isoleren. Zo hoeft u, afhankelijk van het seizoen, minder te stoken of elektrisch te koelen. Hierdoor bespaart u energie.