Houten jaloezieën of shutters?

Houten jaloezieën

Houten jaloezieën en shutters zijn al jaren razend populair. Wat is nu eigenlijk het verschil tussen jaloezieën en shutters?

Houten jaloezieën

bestaan uit houten lamellen van 50 of 65 mm breed. Door ladderkoord of ladderband worden deze lamellen van elkaar gescheiden en op hun plek gehouden. Ladderkoord is de standaard uitvoering. Met ladderband geeft u uw jaloezieën een luxere uitstraling.

De lamellen van de jaloezieën worden met koordsysteem of elektrisch in de gewenste positie gedraaid. Open voor maximaal lichtinval, half open voor zowel lichtinval als verminderde inkijk, of gesloten voor optimale privacy.

Met een koordsysteem kunnen de jaloezieën volledig omhoog worden getrokken, waardoor het raam helemaal vrij komt. Iedere gewenste positie van de jaloezieën is zo in te stellen.

Shutters zijn houten luiken met lamelpanelen. Deze kunnen niet volledig naar boven worden geopend, omdat ze met scharnieren aan de zijkanten worden bevestigd. Onze shutter jaloezieën met lamelbreedte van 65 mm zijn wel volledig te openen.

Wilt u graag een landelijke robuuste uitstraling met het gemak van jaloezieën? Dan zijn onze houten en shutter jaloezieën de perfecte keuze voor u.

Onze houten jaloezieën zijn zeer eenvoudig te monteren. In de duidelijke meetinstructies en montagehandleiding wordt stap voor stap uitgelegd hoe het dient te worden opgemeten en gemonteerd.

Al onze jaloezieën worden speciaal voor u op maat gemaakt bij Verano Via onderstaande knoppen kunt u uw jaloezie configureren naar wens.

houten jaloezieën

2 gedachten over “Houten jaloezieën of shutters?

  1. Bedankt voor deze uitleg over de verschillen tussen houten jaloezieën en shutters. Jaloezieën lijken mij handiger, omdat je zelf de lichtval helemaal kunt bepalen. Ik ga even kijken welke houtsoort bij mijn huis past.

Reacties zijn gesloten.