Zonwerende rolgordijnen op maat

Natuurlijk lichtinval geeft een huis echte meerwaarde. Als de zon laag staat en recht in je ogen schijnt, kan dit echter wat lastiger zijn. We willen allemaal zo veel mogelijk licht binnen, maar niet dat de zon in onze ogen of op de televisie of beeldscherm schijnt. Heel bepalend voor de lichtinval is wat je voor je ramen hebt hangen. Binnen ons assortiment raambekleding hebben we daarom vele oplossingen om zoveel mogelijk lichtinval te behouden, maar ook de zon tegen te houden. Kijk bijvoorbeeld eens bij onze zonwerende rolgordijnen. Er is keuze tussen verduisterende, transparante, lichtdoorlatende  en screendoek rolgordijnen. Alle zonwerende rolgordijnen worden speciaal op maat gemaakt en zijn geschikt voor ieder raam.

De mooiste zonwerende rolgordijnen

Onze collectie zonwerende rolgordijnen bestaat uit vele soorten stoffen en kleuren. Zo heb ik transparante stoffen die de zon tegenhouden, maar waar je wel nog doorheen kunt kijken. Een aantal van deze stoffen is naast zonwerend ook  brandvertragend.

De chique stoffen binnen de collectie zijn van mooie duurzame kwaliteit. Er zijn vele verschillende kleuren en structuren beschikbaar. Van strak wit naar geweven grijs en taupe, lichtroze, groen grijs geweven en brandvertragend zwart.

Als je liever niet wil dat er door het zonwerend rolgordijn heen kan worden gekeken, heb ik ook een mooie collectie lichtdoorlatende rolgordijnen. Deze stoffen laten wel licht door, maar ze zijn niet transparant. De optimale combinatie tussen privacy en lichtinval.

Rolgordijnen van screendoek voor extra isolatie

De screendoek rolgordijnen worden gemaakt van vergelijkbaar materiaal als de buitenzonwering screens. Deze stoffen zijn extra isolerend, van hoogwaardige kwaliteit en brandvertragend. Deze zonwerende rolgordijnen worden veel in erkers en serres gebruikt, omdat het daar vaak erg warm wordt in de zomer. Een aantal van de screendoeken hebben een zilveren achterzijde voor extra reflectie van UVstraling. Deze doeken worden ook wel silverscreens genoemd.

Omdat ieder raam anders is, worden alle zonwerende rolgordijnen op maat gemaakt. Tot op de millimeter nauwkeurig. Het opmeten of inmeten van de rolgordijnen is erg eenvoudig en kan iedereen zelf doen. Om je een handje te helpen hebben we duidelijke meetinstructies die stap voor stap uitleggen waar je wat moet meten en welke maten je moet bestellen. Als je je zonwerend rolgordijn hebt ontvangen, is het ook heel goed zelf te monteren. Met behulp van onze montagehandleiding kan iedereen zijn eigen rolgordijnen ophangen. Ons advies is dit altijd met twee personen te doen.

Voordelige zonwerende rolgordijnen bestellen

Het bestellen van onze scherp geprijsde zonwerende rolgordijnen gaat eenvoudig via deze site. Onze zonwerende rolgordijnen zijn volledig naar smaak samen te stellen. We hebben een breed scala aan trendkleuren, van wit, grijs en taupe tot mintgroen, roze en blauw. Daarnaast is er keuze tussen verschillende afwerkingen.

Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een moderne strakke cassette, maar ook voor een standaard rolgordijn of een rolgordijn dat andersom op de rol zit, ook wel contrarollend genoemd. Het voordeel van het doek contrarollend op de rol laten plaatsen, is dat het doek dan wat verder van het raam hangt. Dat kan handig zijn als je bijvoorbeeld een klink van een draaikiepraam hebt waar je je rolgordijn graag voor hangt. Tevens bieden we zonwerende rolgordijnen aan met elektrische bediening en beklede onderlatten.

Ook voor ramen tot wel vier meter breed hebben we zonwerende rolgordijnen op maat. Dit zijn de XL rolgordijnen. Voor kunststof en aluminium kozijnen waar je niet in wil boren of schroeven hebben we speciale smartfit rolgordijnen. Deze rolgordijnen worden in een aluminium frame bevestigd aan het kozijn.

Al onze zonwerende rolgordijnen worden op maat gemaakt door het Nederlandse bedrijf Verano uit Best bij Eindhoven.

Via de knoppen op deze pagina of de navigatiebalk hierboven, kun je een zonwerend rolgordijn samenstellen dat bij je interieur past.

Meer weten over onze zonwerende rolgordijnen?

Heb je en keuze kunnen maken voor een rolgordijn dat zonwerend is? Omdat de kleuren op beeld kunnen afwijken van de werkelijke kleur van de stof, kun je bij ons gratis kleurstalen aanvragen van al onze producten. Als je nog vragen hebt over welke raamdecoratie het beste bij uw ramen en interieur past, mag u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Als je een foto van je ramen meestuurt kan ik met je meekijken naar de mogelijkheden voor jouw ramen. Ik streef ernaar je mail binnen een werkdag te beantwoorden.

Andere zonwerende raambekleding

Naast rolgordijnen hebben we ook andere mooie zonwerende raamdecoratie in ons assortiment. Zo zijn plisségordijnen heel geschikt als zonwering. De honingraat plisségordijnen bestaan uit een dubbele laag stof, waardoor deze extra isoleren. Dit is zowel handig in de zomer als in de winter.

Speciaal voor lichtstraten en plafondramen hebben we koepel plisségordijnen. Deze zijn ontworpen om ook horizontaal strak te blijven hangen. Hiermee kun je veel warmte buitenhouden op warme dagen en kou weren op de koude winterdagen.

Zonwerende rolgordijnen: gratis online advies

Via onderstaand formulier kun je contact met me opnemen voor gratis online advies over de mogelijkheden van zonwerende rolgordijnen of andere raamdecoratie op maat bij jouw ramen. Ik streef ernaar dezelfde werkdag te antwoorden.

Je kunt me ook bellen op 040-3080408.

Contact

Naam(Vereist)
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 5 MB, Max. aantal bestanden: 5.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  rolgordijn screendoek, Zonwerende rolgordijnen, Warmte buitenhouden Zonwerende rolgordijnen van screendoek
  screen rolgordijn, Zonwerende rolgordijnen

  Zonwerende rolgordijnen samenstellen

  Kies eerst het soort stof

  Er is keuze tussen transparant, lichtdoorlatend, verduisterend en screendoek rolgordijnen.

  zonwerende rolgordijnen, raambekleding, rolgordijn lichtdoorlatend XL