Zonwerende rolgordijnen op maat

Natuurlijk lichtinval geeft een huis echte meerwaarde. Als de zon laag staat en recht in uw ogen schijnt, kan dit echter wat lastiger zijn. Binnen ons assortiment raamdecoratie hebben we daarom vele oplossingen om zoveel mogelijk lichtinval te behouden, maar ook de zon tegen te houden. Kijkt u bijvoorbeeld eens bij onze zonwerende rolgordijnen. U heeft keuze tussen transparante en lichtdoorlatende rolgordijnen, maar ook tussen screendoek– en duo rolgordijnen. Allen worden speciaal voor u op maat gemaakt en zijn geschikt voor ieder raam.

De mooiste zonwerende rolgordijnen

Onze zonwerende rolgordijnen zijn volledig naar smaak samen te stellen. We hebben een breed scala aan trendkleuren, van wit, grijs en taupe tot mintgroen, roze en blauw. Daarnaast heeft u keuze tussen verschillende afwerkingen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een moderne strakke cassette, maar ook voor een standaard rolgordijn of een rolgordijn dat andersom op de rol zit. Tevens bieden we zonwerende rolgordijnen aan met elektrische bediening en beklede onderlatten. Al onze zonwerende rolgordijnen worden op maat gemaakt bij Verano in Best bij Eindhoven.

Via onderstaande knoppen of de navigatiebalk hierboven, kunt u een zonwerend rolgordijn samenstellen dat bij uw interieur past.

Meer weten over onze zonwerende rolgordijnen?

Heeft u een keuze kunnen maken voor een rolgordijn dat zonwerend is? Omdat de kleuren op beeld kunnen afwijken van de werkelijke kleur van de stof, kunt u bij ons gratis kleurstalen aanvragen van al onze producten. Als u nog vragen heeft over welke raamdecoratie het beste bij uw ramen en interieur past, mag u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wij streven ernaar uw mail binnen een werkdag te beantwoorden.

Warmte buitenhouden Zonwerende rolgordijnen van screendoek
Zonwerende rolgordijnen

Zonwerende rolgordijnen samenstellen

Kies eerst het soort stof

U kunt kiezen tussen transparant, lichtdoorlatend, verduisterend, screendoek en duo rolgordijnen. Heeft u een breed raam vanaf 280 cm? Kies dan voor de XL rolgordijnen.