Raamdecoratie met kliksysteem voor kunststof en aluminium kozijnen

Raambekleding kunststof kozijnen

Raambekleding kunststof kozijnen: raamdecoratie met kliksysteem voor kunststof en aluminium kozijnen: ook voor kunststof en aluminium ramen en deuren hebben wij hele mooie oplossingen in het assortiment.

Als je kunststof kozijnen hebt, vraag je je wellicht af: is er raambekleding die je kunt bevestigen zonder te schroeven of boren in het kozijn? Ja dat bestaat! Er zijn vele mogelijke oplossingen voor kunststof en aluminium kozijnen. Je kunt bijvoorbeeld bevestigen met plakstrips of klemmen aan het raam. De mooiste oplossing voor een kunststof kozijn is raamdecoratie die in een frame wordt bevestigd aan je kozijn: smartfit raamdecoratie.

Smartfit plisségordijnen, rolgordijnen en jaloezieën. Deze smartfit raamdecoratie met kliksysteem voor kunststof en aluminium kozijnen wordt met sterke magneten of met clips bevestigd aan je kozijnen. Beiden goede oplossingen zonder boren en schroeven. Perfect fit!

Bij deze raambekleding voor kunststof kozijnen worden de rolgordijnen, jaloezieën of plisségordijnen in een aluminium frame geplaatst dat met sterke magneten wordt bevestigd aan het kozijn.

Deze smartfit raamdecoratie met kliksysteem is ook zeer geschikt voor kunststof en aluminium draaikiepramen. De jaloezieën, plisségordijnen en rolgordijnen blijven door het smartfit frame mooi op hun plek, ook als het raam op kiepstand staat.

Bij houten kozijnen is het ook mogelijk deze smartfit te bevestigen, maar dat kan alleen als de glaslatten recht zijn. De clips passen niet tussen het glas en de kozijnen en de magneetstrips worden bevestigd op een vlakke ondergrond.

Raamdecoratie met kliksysteem: smartfit plisségordijnen

Plisségordijnen zijn er in vele soorten en maten. Speciaal voor kunststof en aluminium kozijnen zijn er smartfit plissés. Deze zijn naast de traditionele bottom-up variant, ook verkrijgbaar in top-down bottom-up. Zo kun je optimaal je privacy en lichtinval reguleren.

Binnen de collectie smartfit plisségordijnen heb je keuze tussen standaard plissés, deze hebben een enkele laag stof, en honingraat plissés, deze hebben een dubbele laag stof. Allemaal voorzien van een smartfit frame dat je heel snel en eenvoudig tegen je kozijnen klikt. Het heeft altijd een perfect fit.

De standaard plisségordijnen hebben veel transparante stoffen, enkele lichtdoorlatende en verduisterende stoffen. De honingraat stoffen bestaan uit transparante, lichtdoorlatende en verduisterende stoffen.

Als je je kamer wil verduisteren adviseer ik altijd om voor verduisterende honingraat stoffen te kiezen. Bij de enkele stoffen lopen de koorden door de stof heen, waardoor er nog licht door de gaatjes naar binnen kan komen.

Let wel op, het smartfit frame is niet 100% lichtdicht. Er komt geen direct licht meer binnen, maar op sommige plaatsen zie je nog wat diffuus licht door het frame heen. Er zit dus geen blackout laagje op het frame. Het komt echter een heel eind. Deze raambekleding kunststof kozijnen geeft bijna optimale verduistering.

Smartfit rolgordijnen op maat met kliksysteem

Ook rolgordijnen zijn op maat te maken met het speciale perfect fit kliksysteem. Binnen de collectie rolgordijnen hebben we vele soorten stoffen. Van transparant tot screendoek en verduisterend, van effen wit tot gestreept taupe met mooie wevingen. Alle smartfit rolgordijnen worden speciaal op maat gemaakt, tot op de mm nauwkeurig. Het opmeten gaat heel eenvoudig met de meetinstructies.

Ook de montage van de raamdecoratie met kliksysteem is erg eenvoudig. Zonder boren en schroeven zitten de smartfits binnen no time tegen je ramen aan. De montagehandleiding geeft stap voor stap aan hoe je deze kunt bevestigen.

Aluminium jaloezieën voor kunststof draaikiepramen

Wil je toch liever jaloezieën? Ook deze kunnen worden uitgevoerd met het smartfit kliksysteem. Je kunt kiezen tussen jaloezieën met een lamelbreedte van 16 mm en van 25 mm. Binnen de 25 mm collectie is de kleurkeuze het ruimst.

Naast raamdecoratie met kliksysteem is het ook mogelijk om bij de 16 en 25 mm jaloezieën met klemsteunen te werken. Deze klem je om je kozijn, waar de jaloezieën aan worden bevestigd. Dit is natuurlijk alleen mogelijk bij ramen die open kunnen. Bij vaste ramen kun je beter kiezen voor smartfit of montage voor het kozijn.

Raamdecoratie met kliksysteem bestellen

Het bestellen van de Verano smartfit oplossingen gaat eenvoudig via de site. Omdat kleuren op beeld vaak anders worden weergegeven dan de werkelijkheid, adviseren wij altijd gratis en vrijblijvend kleurstalen aan te vragen. Zo kun je thuis op je gemak kijken welke kleuren mooi bij de rest van het interieur passen.

Heb je nog vragen of hulp nodig bij het bestellen? Neem dan even contact met ons op via het contactformulier. Wij zullen snel antwoord geven op je vragen.

Plisségordijnen top down bottom up zonder touwtjes, raamdecoratie voor kunststof draaikiepramen isolerende plisségordijnen plissé standaard smartfit
IMG 20230103 121758 354
smartfit jaloezieen 25 mm - raamdecoratie met kliksysteem
Plisségordijnen top down bottom up zonder touwtjes, Smartfit plissés met handgreep top-down bottom-up