Zonwering van top kwaliteit

Zonwering heeft vele voordelen. Het houdt de straling van de zon tegen, geeft privacy, heeft een hoge isolerende werking en is geluidswerend.

Bij Marasol ben je aan het juiste adres voor de zonwering van VeranoⓇ. Omdat wij het belangrijk vinden dat al onze producten eenvoudig zelf te monteren zijn, hebben we ervoor gekozen alle rolluiken en screens aan te bieden waarbij je niet door de gevel hoeft te boren voor de aansturing van de zonwering.

Hieronder een overzicht van de categorieën maatwerk zonwering. Klik op de bestelknop voor meer informatie en variaties.

Zonwering op maat

Zonwering kopen? Bij ons ben je aan het juiste adres voor zonwering op maat. In ons assortiment hebben we rolluiken en screens die worden aangestuurd met zonne-energie. Het grote voordeel van solar zonwering is dat je geen aansluiting nodig hebt op het lichtnet. Dat maakt dat onze zonwering heel eenvoudig zelf te monteren is.

Al onze zonwering wordt door Verano tot op de millimeter nauwkeurig op maat gemaakt. Dit Nederlandse bedrijf is gevestigd in Best bij Eindhoven. Kwaliteit, duurzaamheid en klanttevredenheid zijn belangrijke begrippen voor Verano.

Naast de mooie zonwering oplossingen, bieden we ook de raambekleding op maat van Verano aan in onze webshop.

Rolluiken

Rolluiken bieden veruit de allerbeste verduistering van alle zonwering- en raambekleding oplossingen. Ze geven optimale verduistering, zijn inbraakvertragend en warmte- en geluidsisolerend.

Rolluiken kunnen de ruimte volledig verduisteren, maar hebben ook een ventilatiestand, waardoor je nog frisse lucht naar binnen kan laten en je ruimte kunt ventileren.

In de zomer zijn rolluiken de vorm van zonwering die de meeste warmte buiten houden. Als de rolluiken volledig worden gesloten, dan wordt de zon volledig tegengehouden, waardoor het glas minder snel opwarmt en je de ruimte binnen koel kunt houden.

Screens

Screens houden direct zonlicht en inkijk tegen, werken warmte-isolerend en zijn insectenwerend. Het voordeel van screens boven bijvoorbeeld rolgordijnen of plisségordijnen die je aan de binnenzijde van je raam plaatst, is dat het screendoek het directe zonlicht op je raam weert. Het glas wordt daardoor een stuk minder snel warm, waardoor het binnen vele graden in temperatuur kan schelen.

Deze vorm van zonwering biedt de optimale combinatie tussen warmtewering en lichtinval in je huis. Door de screens kun je van binnen goed naar buiten kijken. Ook komt er nog voldoende licht je huis binnen.

Als je op zoek bent naar zonwering die je huis koel houdt maar niet verduistert, dan zijn screens een ideale oplossing.

Zonwering online bestellen

Door je zonwering online te bestellen kun je veel geld besparen. Geen voorrij- of advieskosten, geen inmeet- en montagekosten. Bij ons ben je verzekerd van de scherpst mogelijke prijs en persoonlijk advies. Ons advies is altijd gratis en vrijblijvend. 

Omdat je vaak niet weet waar je precies naar op zoek bent of wat mogelijk is bij jouw raampartijen, kijk ik graag online met je mee naar de mogelijkheden. Als je mij foto’s stuurt van je raampartijen met de afmetingen erbij, dan zie ik al snel wat er allemaal mogelijk is aan zonwering bij jouw ramen.

Meetinstructies van zonwering

Het zelf opmeten van je ramen is heel eenvoudig. Als je de duidelijke meetinstructies volgt, dan kan het bijna niet mis gaan. Ons advies is altijd op twee momenten en met twee personen te meten zodat je een extra controlestap hebt. Schrijf de maten duidelijk op, reken het twee keer na en bestel je zonwering eenvoudig via onze website.

Solar zonwering

Al onze zonwering wordt aangestuurd door solar motoren. Deze motoren worden van stroom voorzien door het zonnepaneeltje dat aan de bovenkap van het screen of rolluik is bevestigd. Als dit paneeltje een paar uur in de zon hangt, dan is de motor voldoende opgeladen voor een aantal maanden. Zo kun je dus ook in de winter je solar zonwering bedienen.

Het voordeel van de solar zonwering is dat er geen aansluiting op het elektriciteitsnetwerk nodig is. Dat betekent dat je ook niet door de gevel naar binnen hoeft te boren om je screen of rolluik aan te sturen.

De bediening van het screen of rolluik gaat met app op je telefoon, afstandsbediening of wandzender die werkt op een knoopcelbatterij. Ook hiervoor heb je dus geen stroomaansluiting nodig. Je kunt de solar zonwering overal waar je bent bedienen, schema’s instellen en meerdere screens en rolluiken tegelijk bedienen.

Zonwering blog

Hou onze blogpagina in de gaten voor nieuwe producten, trends en algemene advies. We lichten onze mooie zonwering en raamdecoratie toe en delen nieuws.

Gratis kleurstalen bestellen

Als je online je zonwering bestelt, wil je van tevoren natuurlijk wel kunnen zien wat je precies bestelt. Daarom is het mogelijk om bij ons gratis een aantal samples aan te vragen van de rolluik lamellen en screendoeken. We streven ernaar de stalen binnen een werkdag naar je op te sturen zodat je thuis snel kunt kijken wat het beste bij je ramen en smaak past.

Montagehandleiding van zonwering

Ook het ophangen van je zonwering is goed zelf te doen. Wij adviseren dit met minimaal twee personen te doen. Bekijk de montagehandleiding zorgvuldig en volg de stappen. Na montage kun je de video van Verano bekijken voor het afstellen van de motor.

Verano

Al onze zonwering wordt op maat gemaakt door het Nederlandse bedrijf VeranoⓇ. Verano is gevestigd in het Brabantse Best bij Eindhoven. Kwaliteit, duurzaamheid en klanttevredenheid zijn belangrijke kernwaarden voor dit mooie bedrijf. Verano maakt naast zonwering ook mooie raamdecoratie op maat zoals plisségordijnen, rolgordijnen, jaloezieën en verticale lamellen.

Allemaal verkrijgbaar in onze webshop.

Over Marasol

Marasol is een echt familiebedrijf, opgericht door dochter Anna en vader Martin. In 2016 zijn we begonnen met ons te verdiepen in de mooie producten van Verano en hebben we veel geleerd over het bouwen van websites. Samen hebben we de website vanuit het niets opgebouwd. We zijn nog dagelijks bezig met het optimaliseren van de klantbeleving en het bestelproces.

Als je contact hebt met Marasol, dan heb je altijd contact met Anna. Zij is het aanspreekpunt en helpt je graag met het zoeken naar de mooiste en beste oplossingen voor jouw zonwering en raamdecoratie vraagstukken. Anna reageert snel en adequaat en weet vrijwel altijd meteen antwoord te geven op je vragen.

Levertijden zonwering

De actuele levertijden van Verano staan op onze levertijdenpagina. Verano streeft ernaar alle zonwering zo snel mogelijk bij je af te leveren. Ze levert de producten met eigen vervoer bij je af, zodat ze zeker zijn van de juiste manier van vervoeren en persoonlijke aandacht voor je bestelling.