Houten jaloezieën op maat

Houten jaloezieën op maat zijn al jaren een ontzettend populaire vorm van raamdecoratie. Niet zo gek natuurlijk, want door het natuurlijke materiaal zorgen jaloezieën van hout voor sfeer in huis. Er zijn vele soorten houten jaloezieën. Zo heb ik de budgetlijn, deze jaloezieën zijn gemaakt van gelakt mdf en verkrijgbaar in wit, gebroken wit en zwart. De beschikbare lamelbreedtes zijn 50 en 65 mm.

Bamboe jaloezieën

Naast de gelakte houtsoorten, heb ik ruime keus in jaloezieën van bamboe. Deze jaloezieën hebben een hoogwaardige kwaliteit en een mooie natuurlijke uitstraling. De bamboe jaloezieën zijn verkrijgbaar in verschillende tinten bij een lamelbreedte van 5 cm.

Houten jaloezieën in vele soorten en kleuren

Mijn collectie houten jaloezieen van Verano bestaat uit vele soorten en kleuren. Denk bijvoorbeeld aan geborsteld eiken, taupe, hoogglans gelakt wit en bamboe. Omdat kiezen vanaf een beeldscherm erg lastig kan zijn en de kleur best kan afwijken van de werkelijkheid, bied ik de mogelijkheid om gratis kleurstalen van jaloezieën van hout aan te vragen. Deze stuur ik gratis en vrijblijvend naar je op.

Houten jaloezieën op maat bestellen

Omdat ieder raam anders is, worden al onze jaloezieën speciaal op maat gemaakt. Tot op de mm nauwkeurig worden de houten jaloezieën perfect passend gemaakt voor jouw raam.

Het opmeten van de maten voor de houten jaloezieën is heel eenvoudig met de duidelijke meetinstructies van Verano. Deze kun je via de knoppen op deze pagina downloaden. Ook het ophangen van de jaloezieën van hout kun je gemakkelijk zelf doen. De montagehandleiding van Verano geeft stap voor stap weer hoe dit het handigst kan. Ook de montagehandleiding is op deze pagina te downloaden.

De levertijd van de houten jaloezieën is ongeveer 5 tot 10 werkdagen.

Contact met Marasol

Als je nog vragen hebt of hulp nodig hebt bij het bestellen van houten jaloezieën, dan mag je me altijd bellen op 040-3080408 of een mailtje sturen via het contactformulier op deze pagina.