Verzendkosten

Nederland

Bij bestellingen vanaf €250 brengen we voor verzending binnen Nederland géén verzendkosten in rekening. De bestelling wordt bij u thuis (op de begane grond) bezorgd door de leverancier Verano of door TNT/Efficiënt. Onder de €200 zijn de verzendkosten €24,20.

Wij bieden uw bestelling twee keer voor de betaalde verzendkosten aan. Indien er dan niemand aanwezig is om de bestelling in ontvangst te nemen en er een nieuwe bezorgafspraak moet worden gemaakt, brengen we €24,20 in rekening voor de administratie- en transportkosten.

U ontvangt ongeveer twee werkdagen voor de bezorging een indicatie over het dagdeel dat uw bestelling wordt bezorgd, dit gaat per mail. De chauffeur belt u een half uur voor aflevering op het opgegeven telefoonnummer bij de bestelling.

Wij leveren niet op de Waddeneilanden.

 

België

De verzendkosten naar België zijn €78,65. Wij leveren alleen binnen het postcodegebied dat u op de afbeelding hiernaast of via deze link kunt bekijken. De gekleurde postcodes vallen binnen het leveringsgebied. Indien uw postcode buiten ons leveringsgebied valt, zijn we genoodzaakt de bestelling te annuleren.

De bestelling wordt bij u thuis (op de begane grond) bezorgd door de leverancier Verano of door TNT/Efficiënt.

U ontvangt ongeveer twee werkdagen voor de bezorging een indicatie over het dagdeel dat uw bestelling wordt bezorgd, dit gaat per mail. De chauffeur belt u een half uur voor aflevering op het opgegeven telefoonnummer bij de bestelling.

Wij bieden uw bestelling twee keer voor de betaalde verzendkosten aan. Indien er dan niemand aanwezig is om de bestelling in ontvangst te nemen en er een nieuwe bezorgafspraak moet worden gemaakt, brengen we nogmaals €54,45 in rekening voor de administratie- en transportkosten.

Buiten Nederland en (Vlaams) België

Wij bieden geen bezorgmogelijkheden aan buiten Nederland en (Vlaams) België. Het is wel mogelijk buiten dit gebied bestellingen te plaatsen. Deze kunnen dan worden opgehaald op afspraak. Neemt u voor het plaatsen van deze bestelling contact met ons op.