Dag/nacht plissés

Een dag/nacht plisségordijn heeft twee verschillende stoffen en/of kleuren binnen één plissésysteem. Zo kunt u bijvoorbeeld overdag kiezen voor een lichtdoorlatende stof en ‘s avonds voor een verduisterende. Het is mogelijk om bijvoorbeeld transparante standaard plisséstoffen te combineren met verduisterende honingraat stoffen.

De prijs is afhankelijk van de keuze voor het systeem en de keuze voor de stof. De basis is twee keer de prijs van een plisségordijn als er twee keer dezelfde stof is gekozen. Als u stoffen uit verschillende prijsgroepen kiest, is het dus de som van die twee.

Hieronder geven we een omschrijving van de verschillende modellen waaruit u kunt kiezen. Via het contactformulier kunt u een offerte voor een dag/nacht  plisségordijn op maat aanvragen.

dagnacht plisse koordbediening vrijhangend

Basis dag/nacht plissé met trekkoord, bottom-up (33.100.12.00)

Dit plissémodel wordt aan de bovenkant bevestigd tegen de muur, het plafond of het kozijn. Bij dit model kunt u de onderkant van het plisségordijn eenvoudig met een trekkoord omhoog trekken en blijft de bovenkant dicht. Tevens kunt u met een (ander) trekkoord de verschillende stoffen bedienen. Dit model wordt geleverd inclusief koordkikker. De maximale breedte van dit model is 300 cm en de maximale hoogte is 260 cm.

dag nacht plisse koordbediening spandraad en spanvoetjes

Basis dag/nacht plissé met montageschoenen onderkant, trekkoord, bottom-up (33.320.12.01)

Dit plissé model wordt aan de bovenkant bevestigd tegen de muur, het plafond of het kozijn. Tevens wordt het aan de onderkant bevestigd met twee montageschoentjes. Bij dit model kunt u de onderkant van het plisségordijn eenvoudig met een trekkoord omhoog trekken en blijft de bovenkant dicht. Tevens kunt u met een (ander) trekkoord de verschillende stoffen bedienen. Dit model wordt geleverd inclusief koordkikker. De maximale breedte van dit model is 220 cm en de maximale hoogte is 260 cm.

333004000

Basis dag/nacht plissé met montageschoenen onderkant en handgreep, bottom-up (33.300.40.00)

Dit plissé model wordt aan de bovenkant bevestigd tegen de muur, het plafond of het kozijn. Tevens wordt het aan de onderkant bevestigd met twee montageschoenen. Bij dit model kunt u de onderkant van het plisségordijn eenvoudig met een handgreep omhoog trekken en blijft de bovenkant dicht. Tevens kunt u met een handgreep de verschillende stoffen bedienen. De maximale breedte van dit model is 150 cm in combinatie met maximale hoogte van 150 cm. Óf: de maximale breedte van 110 cm in combinatie met hoogte tussen 150 cm en 220 cm.

333204000

Dag/nacht plissé met handgreep, bottom-up en top-down (33.320.40.00)

Dit plissé model wordt aan de bovenkant bevestigd tegen de muur, het plafond of het kozijn. De onderkant wordt bevestigd op de vloer, vensterbank of het kozijn. Bij dit model kunt u zowel de bovenkant als de onderkant van het plisségordijn eenvoudig met een handgreep omhoog of omlaag trekken. Tevens kunt u met een handgreep de verschillende stoffen bedienen. De maximale breedte van dit model is 150 cm in combinatie met maximale hoogte van 150 cm. Óf: de maximale breedte van 110 cm in combinatie met hoogte tussen 150 cm en 220 cm.

Offerte aanvragen voor dag/nacht plisse