Dag/nacht plissés

Een dag/nacht plisségordijn heeft twee verschillende stoffen en/of kleuren binnen één plissésysteem. Zo kunt u bijvoorbeeld overdag kiezen voor een lichtdoorlatende stof en ‘s avonds voor een verduisterende. Het is mogelijk om bijvoorbeeld transparante standaard plisséstoffen te combineren met verduisterende honingraat stoffen.

De prijs is afhankelijk van de keuze voor het systeem en de keuze voor de stof. De basis is twee keer de prijs van een plisségordijn als er twee keer dezelfde stof is gekozen. Als u stoffen uit verschillende prijsgroepen kiest, is het dus de som van die twee.

Hieronder geven we een omschrijving van de verschillende modellen waaruit u kunt kiezen. Via het contactformulier kunt u een offerte voor een dag/nacht  plisségordijn op maat aanvragen.

Basis plisse vrijhangend bottom up koord dag nacht

Basis dag/nacht plissé met trekkoord, vrijhangend

Dit plissémodel wordt aan de bovenkant bevestigd tegen de muur, het plafond of het kozijn. Bij dit model kunt u de onderkant van het plisségordijn eenvoudig met een trekkoord omhoog trekken en blijft de bovenkant dicht. Tevens kunt u met een (ander) trekkoord de verschillende stoffen bedienen. Dit model wordt geleverd inclusief koordkikker. De maximale breedte van dit model is 220 cm en de maximale hoogte is 260 cm. Het maximale oppervlak is 5,7 m².

Basis plisse ingespannen bottom up koord dag nacht

Basis dag/nacht plissé met montageschoenen onderkant, trekkoord

Dit plissé model wordt aan de bovenkant bevestigd tegen de muur, het plafond of het kozijn. Tevens wordt het aan de onderkant bevestigd met twee montageschoentjes. Bij dit model kunt u de onderkant van het plisségordijn eenvoudig met een trekkoord omhoog trekken en blijft de bovenkant dicht. Tevens kunt u met een (ander) trekkoord de verschillende stoffen bedienen. Dit model wordt geleverd inclusief koordkikker. De maximale breedte van dit model is 220 cm en de maximale hoogte is 260 cm. Het maximale oppervlak is 5,7 m².

Basis plisse ingespannen bottom up handgreep dag nacht

Basis dag/nacht plissé met montageschoenen onderkant en handgreep

Dit plissé model wordt aan de bovenkant bevestigd tegen de muur, het plafond of het kozijn. Tevens wordt het aan de onderkant bevestigd met twee montageschoenen. Bij dit model kunt u de onderkant van het plisségordijn eenvoudig met een handgreep omhoog trekken en blijft de bovenkant dicht. Tevens kunt u met een handgreep de verschillende stoffen bedienen. De maximale breedte van dit model is 150 cm met maximale hoogte van 220 cm. Het maximale oppervlak is 2,6 m².

Offerte-aanvraag dag/nacht plisségordijn

Naam(Vereist)
Gewenste uitvoering(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.