Houten jaloezieën met ladderband

Houten jaloezieën met ladderband hebben een luxe uitstraling. In ons assortiment jaloezieën van hout bieden we verschillende afwerkingsopties. Zo kunt u kiezen tussen ladderkoord (traditioneel) en ladderband. Ladderband hebben we in veel verschillende kleuren en in twee breedtes: 25 mm en 38 mm.

De lamelbreedtes die we aanbieden zijn 50 mm en 65 mm. De jaloezieën van 65 mm worden ook wel shutter jaloezieën genoemd. Ook hebben we een ruime keuze aan kleuren en structuren. Van neutrale tinten en bijvoorbeeld hoogglans wit, tot mooie bamboe of geborsteld eiken.

Gratis kleurstalen van houten jaloezieën en ladderband

Omdat kleuren op beeld kunnen afwijken van de werkelijkheid, bieden we u de mogelijkheid om gratis kleurenstalen aan te vragen. U kunt stalen bestellen van zowel het hout als van de ladderband. Zo kunt u thuis op uw gemak kijken of de gewenste kleuren bij uw interieur en kozijnen passen. Via de knoppen op deze pagina kunt u vrijblijvend 5 stalen aanvragen.

Het bestellen van houten jaloezieën met of zonder ladderband gaat heel eenvoudig via onze webshop. Volg de stappen en u komt tot een jaloezie dat perfect past bij uw ramen.

Nederlandse houten jaloezieën met ladderband van Verano

Al onze jaloezieën en andere raamdecoratie wordt in Nederland op maat gemaakt. Hierdoor bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit. Als u er nog niet helemaal uit bent wat u graag voor uw ramen zou willen hangen of wat de mogelijkheden zijn, dan mag u ons altijd bellen of mailen. We helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Ook als u na uw bestelling een vraag of advies nodig heeft staat wij voor u klaar. Wij streven ernaar binnen een halve werkdag uw vragen te beantwoorden.

Via de knoppen op deze pagina kunt u uw gewenste houten jaloezieën op maat samenstellen. Wij laten de jaloezieën voor u op maat maken en binnen tien werkdagen bij u afleveren. Zónder verzendkosten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.