Aluminium jaloezieën voor ieder interieur

Aluminium jaloezieën zijn al jaren een populaire soort raambekleding. Ze zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten. In ons assortiment aluminium jaloezieën bieden we vijf verschillende lamelbreedtes aan. 16, 25, 35, 50 en 70 mm. Allen hebben een eigen uitstraling en lichtinval.

Lichtinval met aluminium jaloezieën

Met aluminium jaloezieën kunt u veel spelen met lichtinval. Iedere stand dat u de lamellen zet geeft een ander effect. Met jaloezieën kunt u het lichtinval en de inkijk optimaal zelf regelen.

Omdat smaken verschillen, bieden we een breed kleurenpalet aluminium jaloezieën van Verano aan in onze webshop. Van mat wit, taupe en grijs tot glanzend goud, knalrood of metallic met structuur.

Gratis kleurstalen bestellen

Kleuren op beeld kunnen enorm afwijken van de werkelijkheid. Daarom adviseren wij altijd gratis en vrijblijvend een aantal stalen aan te vragen van de gewenste kleuren. We sturen deze snel op, zodat u thuis op uw gemak kunt kijken of de gekozen kleur aluminium jaloezie bij uw ramen en inrichting past.

Meten en montage van aluminium jaloezieën

Wij krijgen vaak de vraag of we ook meten en monteren. Het antwoord daarop is nee. Doordat we dit niet doen kunnen we ons focussen op het helpen en adviseren van klanten, het in goede banen leiden van bestellingen en het up to date houden van de website. Onze prijzen blijven hierdoor scherp en concurrerend.

Het opmeten van de juiste maten voor uw aluminium jaloezieën is echter zeer eenvoudig. Met onze duidelijke meetinstructies kan het niet misgaan. Ook het monteren gaat gemakkelijk. De montagehandleiding geeft in stappen weer hoe u de jaloezieën monteert.

Vragen

Als u nog vragen heeft over aluminium jaloezieën of andere raamdecoratie producten, dan kunt u via de knoppen op deze pagina contact met ons opnemen, of ons even bellen op 040-3080408.

Ook als u het lastig vindt om te bepalen welke raamdecoratie mogelijk is bij uw ramen helpen we u graag. We kunnen met u meekijken door foto’s van uw ramen en situatie te bekijken en geven dan graag advies over de mogelijkheden.

Aluminium jaloezieën worden in de regel bezorgd tussen de vijf en tien werkdagen na bestelling.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.