Plissés raambekleding Nederland Plisségordijnen top-down bottom-up -raambekleding

Raambekleding Nederland

Wij leveren raambekleding op maat bij je af in Nederland.

Binnen ons assortiment raambekleding hebben we een ruime keuze aan rolgordijnen, plisségordijnen, aluminium en houten jaloezieën, vouwgordijnen en verticale lamellen. Allemaal van hoogwaardige Nederlandse kwaliteit.

Nederlandse raambekleding

Onze raambekleding wordt tot op de mm nauwkeurig voor u op maat gemaakt bij Verano in Best bij Eindhoven en bij je bezorgd in Nederland en grote delen van België.

De gemiddelde levertijd van bijna al onze raambekleding is ongeveer 10 werkdagen. Vanaf het moment van bestellen heb je daarom vaak al binnen twee weken je gewenste raambekleding in huis. Supersnel dus.

Soorten raambekleding in Nederland

Binnen ons assortiment hebben we een ruime keus aan verschillende soorten raambekleding. Onze tijdloze rolgordijnen zijn een mooie klassieke vorm van raambekleding en niet weg te denken uit het Nederlandse interieur. Bijna iedereen heeft wel een rolgordijn in huis. Dat is ook niet zo gek, want rolgordijnen zijn tijdloos en in vele soorten en afwerkingen te bestellen. Standaard rolgordijnen, rolgordijnen met een ronde of vierkante cassette, ketting of elektrische bediening, montage met een frame of gewoon tegen het plafond of het kozijn. Van transparant tot lichtdoorlatend en verduisterend, van wit tot zwart en roze tot blauw, voor iedere smaak en behoefte is er een oplossing.

Plisségordijnen zijn een ontzettend populaire vorm van raambekleding binnen Nederland. Één van de redenen hiervoor is natuurlijk dat ze zo veelzijdig zijn en geschikt zijn voor bijna ieder raamtype. Zo hebben we oplossingen voor draaikiepramen, zowel voor kunststof, houten en aluminium kozijnen, speciale plissés voor lichtstraten, plafondramen en dakramen. Naast de traditionele plissés, zijn er plissés waarbij je de bovenkant kunt laten zakken, zodat je zelf kunt bepalen waar je lichtinval en inkijk wenst.

Naast rolgordijnen en plisségordijnen hebben we houten en aluminium jaloezieën, roljaloezieën, vouwgordijnen en verticale lamellen van pvc, stof en aluminium in ons assortiment Nederlandse raambekleding.

raambekleding Nederland: top kwaliteit

Er zit veel kwaliteitsverschil in rolgordijnen van bijvoorbeeld de bouwmarkt en onze raambekleding nederland. Bij onze raamdecoratie ben je ervan verzekerd dat deze is gemaakt door het Nederlandse bedrijf Verano. Zij maken kwalitatief zeer hoogwaardige producten, tot op de millimeter nauwkeurig. Dat doen ze in hun fabriek in het Noord-Brabantse Best bij Eindhoven.

Raambekleding in Nederland online bestellen

Iedereen die een meetlint kan vasthouden en aflezen kan online zijn raambekleding bestellen. Het begint bij de oriëntatie. Welke soort raambekleding wil je graag, wat vind je mooi en wat past bij je ramen. Heb je hier twijfels over? Dan kun je altijd contact met ons opnemen voor gratis online advies. Als je ons een foto van je ramen mailt kijken wij met je mee naar de mogelijkheden.

Als je hebt besloten welke soort raamdecoratie je wil, ga je je kleur kiezen. Omdat kleuren op beeld flink kunnen afwijken van de werkelijkheid, bieden we de mogelijkheid om gratis kleurstalen aan te vragen van je favoriete producten. Dan kun je de stof even in je handen houden en de kleur van dichtbij bekijken.

Als je je kleur hebt gekozen en de ramen hebt opgemeten met de handige meetinstructies van Verano, kun je heel eenvoudig online je gewenste product samenstellen. Kom je er toch niet helemaal uit? Neem dan even contact met ons op, wij kijken graag met je mee.