Plisségordijnen

Plisségordijnen zijn ontzettend populair. Dat is niet zo gek, plissés zijn namelijk geschikt voor ieder raamtype. Zo hebben we plisségordijnen voor standaard ramen en deuren, draaikiepramen, dakramen, plafondramen, lichtkoepels, lichtstraten en zelfs voor de veranda.

Het bestellen van plisségordijnen op maat gaat heel eenvoudig via deze site. Eerst kiest u voor het soort plisségordijn. We hebben standaard plissés, dit zijn plisségordijnen met één laag stof, en honingraat plisségordijnen, deze hebben een dubbele laag stof.

Na het kiezen van de stofsoort, kiest u voor het type bediening. We hebben plissés met handgreep en koord- of elektrische bediening. Als u uw kunststof kozijnen wil bekleden met een plissé, maar niet in de kozijnen wil schroeven of boren, kunt u kiezen voor smartfit plisségordijnen.

Kies eerst het soort plisségordijn

Indien u een plissé wil bestellen voor uw Verano terrasoverkapping, kies dan voor de standaard plisségordijnen.

Plisségordijn top-down bottom-up

Honingraat plisségordijnen hebben een dubbele laag stof. Door de dubbele laag stof hebben deze plisségordijnen een hogere isolatiewaarde dan de standaard plisségordijnen.

De verduisterende honingraat stoffen hebben een blackout laag tussen de twee stoffen. Hierdoor isoleren deze stoffen nog beter en zijn ze volledig verduisterend.

Een dag/nacht plisségordijn heeft twee verschillende stoffen en/of kleuren binnen één plissésysteem. Zo kunt u bijvoorbeeld overdag kiezen voor een lichtdoorlatende stof en ’s avonds voor een verduisterende.

In ons assortiment plissegordijnen heeft u keuze tussen drie verschillende bedieningsmogelijkheden: bediening met trekkoord, handgreep of elektrisch. We bieden plissés voor ieder raamtype: standaard ramen, draai-kiepramen, deuren, dakramen en koepels en terrasoverkappingen van Verano.

Het verschil tussen standaard plissés en honingraat plissés is dat de honingraat plissés bestaan uit twee lagen stof en de standaard plissés uit één laag stof. Bij de verduisterende honingraat plissés zit een laagje aluminium, wat de plissés naast verduisterend ook isolerend maakt. Zo houdt u in de winter de kou en in de zomer de hitte buiten.

Onze collectie bestaat uit mooie elegante stoffen in eigentijdse kleuren en dessins.

Het bestellen van plisségordijnen gaat in vier stappen:
Stap 1: kies eerst het soort plisségordijn: standaard (enkele laag stof) of honingraat (dubbele laag stof)
Stap 2: kies het soort soort bediening
Stap 3: kies de gewenste kleur
Stap 4: configureer het plisségordijn naar wens.

Heeft u vragen of hulp nodig bij het bestellen? Neem even contact met me op, ik adviseer u graag.

Honingraat plisségordijnen

De mooiste plissegordijnen voor in uw huis of kantoor

Heeft u ervoor gekozen om mooie plissegordijnen voor uw ramen te hangen? Plisségordijnen passen bij elke inrichting, zowel thuis als op kantoor. Binnen ons assortiment plissé gordijnen bieden we een ruime keus aan stijlen en kleuren. Al onze plissés worden speciaal voor u op maat gemaakt. Helemaal afgestemd op uw persoonlijke wensen en raamtype.

Het bestellen van plissegordijnen gaat bij ons heel eenvoudig. Vindt u het toch nog wat lastig of heeft u vragen over welk plissé het beste bij uw ramen past? Neem dan even contact met ons op via 040-3080408 of via het contactformulier.

Plissegordijnen op maat laten maken

Begin uw keuze voor het perfecte plissegordijn met de keuze tussen standaard plissegordijnen (deze hebben een enkele laag stof) en onze honingraat plissés (dit zijn plissegordijnen met een dubbele laag stof). Hierna kiest u het raamtype waar u het plissé voor wil bestellen. Voor ieder type raam hebben we geschikte modellen plisségordijnen. Denk hierbij aan plafond koepels, openslaande ramen en deuren, draaikiepramen, dakramen en ramen tot 3 meter breed.

Via onze kleurenstalen pagina kunt u gratis kleurenstalen bij ons bestellen, zodat u zeker weet dat de gekozen kleur bij uw interieur past. Na het kiezen van de kleur kunt u het plissé naar wens configureren, waarna wij het voor u op maat laten maken. U heeft bijvoorbeeld keuze tussen plissés die zowel van boven naar beneden (top-down) als van beneden naar boven (bottom-up) te openen zijn, plissés speciaal voor dakramen en plissés met draadloze elektrische bediening.

Snel uw plisségordijnen in huis

Naast mooie hoogwaardige plisségordijnen, hebben we meerdere soorten raamdecoratie op maat in ons assortiment. Zo verkopen we ook ook jaloezieën, rolgordijnen, vouwgordijnen en lamelgordijnen. Al onze raamdecoratie is eenvoudig te monteren met behulp van onze duidelijke montagehandleidingen. Na bestellen wordt uw nieuwe raamdecoratie in de regel binnen 5 tot 10 werkdagen bij u afgeleverd, zonder verzendkosten.