Verduisterende plisségordijnen

Verduisterende plisségordijnen zijn ontzettend populair. Dat is niet zo gek natuurlijk, bijna iedereen wil graag in het donker slapen. Plisségordijnen zijn een ideale oplossing voor bijna ieder raam. Het profiel is erg smal en het is eenvoudig te bedienen.

Verduisterende enkele plissés en verduisterende honingraat plissés: het verschil

Vaak wordt er een verduisterend plisségordijn besteld in een enkele stof. Ik adviseer echter altijd voor een honingraat plisségordijn te gaan als je de ruimte zo veel mogelijk wil verduisteren.

De stof van de verduisterende plissés laat geen licht door. Omdat de koorden bij de standaard plissés door de plissés lopen, komt er echter wel licht door de gaatjes naar binnen. Bij de honingraat plisségordijnen lopen de koorden tussen de twee lagen stof door, waardoor er geen gaatjes nodig zijn. Er komt dan ook geen licht door de stof naar binnen.

Verduisterende honingraat plisségordijnen met zijgeleiding

Bij het plaatsen van een plisségordijn, kan het altijd voorkomen dat er licht via de zijkanten de kamer in schijnt. Als je je slaapkamer echt wil verduisteren, is het mijn advies om te kiezen voor U-Profiel zijgeleiding. Met deze zijgeleiding blijft het plisségordijn mooi op haar plek en komt er ook via de zijkanten geen licht meer naar binnen.

Verduisterende plisségordijnen bestellen

Het bestellen van een verduisterend plisségordijn ( van Verano ) gaat heel eenvoudig via de knoppen op deze pagina. Eerst kies je voor honingraat plisségordijnen (mocht je toch liever de enkele plissés willen, kies dan voor standaard plisségordijnen). Bij de volgende stap kies je het soort bediening. In mijn assortiment heb ik plissés met koord, handgreep en elektrische bediehttps://marasol.nl/plisses/honingraat-plisses-met-koordbediening-kleurning. Ook heb ik speciale plisségordijnen voor kunststof draaikiepramen en koepel/ plafondramen en Verano terrasoverkappingen.

Na de keuze voor het soort raam kies je de kleur en stel je het plisségordijn samen met de gewenste opties.

Kleurstalen plisségordijnen

Omdat kleuren op beeld vaak afwijken van de werkelijkheid, bied ik de mogelijkheid om gratis en vrijblijvend een aantal stalen van de gewenste kleuren aan te vragen. Zo kun je thuis op je gemak kijken welke kleur het beste bij de rest van het interieur past.

Voor meer informatie kun je me bellen op 040-3080408 of gebruikmaken van het contactformulier.