Zomertijd in de kinderkamer

Zomertijd in de kinderkamer: Als de klok wordt verzet, heeft iedereen een beetje moeite met in slaap komen en wakker worden. Babys en kleine kinderen trekken zich niets aan van de tijd en houden van nature vast aan hun eigen bioritme. Probeer ze vanavond maar eens in slaap te krijgen terwijl het nog licht is buiten.

Zomertijd in de kinderkamer

Goede verduistering op de kinderkamer is het halve werk. In het donker val je nu eenmaal makkelijker in slaap dan wanneer de zon door het slaapkamerraam naar binnen schijnt.

Binnen ons assortiment ( van┬áVerano ) bieden we verschillende oplossingen om de slaapkamer zo ver mogelijk te verduisteren. Zo hebben we verduisterende honingraat pliss├ęgordijnen die samen met de zijgeleiding zo veel mogelijk licht uit de kamer weren. Deze pliss├ęgordijnen hebben een minimaal profiel, waardoor ze in ieder raam passen, zelfs in smalle dakramen. Voor draai/kiepramen hebben we speciale klemsteunen die aan het kozijn worden geklemd, zodat u niet in het kozijn hoeft te boren. Pliss├ęgordijnen zijn verkrijgbaar tot wel drie meter breed, dus ook zeer geschikt voor grote ramen.

Tevens hebben we speciaal voor de slaapkamer de dag/nacht pliss├ęs.┬áEen dag/nacht honingraat pliss├ęgordijn heeft twee verschillende stoffen en/of kleuren binnen ├ę├ęn pliss├ęsysteem. Zo kunt u bijvoorbeeld overdag kiezen voor een lichtdoorlatende stof en ÔÇÖs avonds voor een verduisterende.

Ook onze verduisterende rolgordijnen bieden samen met een U-profiel zijgeleiding een bijna totale verduistering van uw kinderkamers. Zowel de pliss├ęgordijnen als de rolgordijnen hebben we in vele verschillende afwerkingen en kleuren. Allen met een hoge kwaliteit en luxe uitstraling.

Meer weten? Via onderstaande knoppen kunt u uw rolgordijn of pliss├ęgordijn naar wens samenstellen.

raam verduisteren slaapkamer verduisteren Honingraat pliss├ęgordijnen - dag/nacht pliss├ę

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.