Raambekleding op maat: 5 manieren om je ramen te bekleden. Snel geleverd.

Raambekleding is er in vele soorten en maten. Voor iedere smaak is er een oplossing om je raam mee te bekleden. Wij zijn gespecialiseerd in raamdecoratie op maat van Verano. Bij ons kun je dus raambekleding bestellen die tot op de mm nauwkeurig op maat worden gemaakt voor jouw ramen. In deze blog vertel ik meer over de soorten raambekleding die geschikt zijn voor vele raamtypes.

Rolgordijnen als bekleding voor je ramen

Rolgordijnen zijn tijdloos. Bijna ieder huishouden heeft een rolgordijn voor een raam hangen. Ze zijn geschikt voor veel raamtypes en op maat te maken in veel kleuren, afwerkingen en bedieningsmogelijkheden. Ook hele grote en brede ramen laten zich eenvoudig bekleden met een rolgordijn. Ons assortiment bestaat uit klassieke rolgordijnen, rolgordijnen met montageprofiel of cassette, duo rolgordijnen en rolgordijnen die met een speciaal frame aan je kozijn worden geklikt. Voor ieder budget en ieder interieur hebben we een rolgordijn op maat.

Bekleed je ramen met jaloezieën

Binnen ons assortiment raambekleding hebben we soorten jaloezieën: houten jaloezieën en aluminium jaloezieën. Houten jaloezieën geven een warme en natuurlijke uitstraling aan je interieur. Ze zijn te maken in twee verschillende lamelbreedtes: 50 en 65 mm. Binnen de 50 mm hebben we een zeer ruime keuze aan mooie houtsoorten en afwerkingen. Zowel de 50 als 65 mm jaloezieën zijn met koordbediening en met motor voor elektrische bediening op maat te maken.

Aluminium jaloezieën zijn modern, strak en tijdloos. Deze vorm van raambekleding is er in vele soorten. Zo hebben we maar liefst 5 verschillende lamelbreedtes: 16, 25, 35, 50 en 70 mm. Allen hebben ze een andere uitstraling en voordelen.

Plisségordijnen op maat

Plisses zijn een verrassend veelzijdige vorm van raambekleding. Je kunt kiezen tussen plisségordijnen met een enkele laag stof, of een dubbele laag stof. Deze laatste noemen we de honingraat plisségordijnen. Deze isoleren extra goed en gaan alle inkijk tegen.

Plisségordijnen zijn te bedienen met handgreep (eventueel met bedieningsstang), koordbediening en ook elektrisch. De top down bottom up plisségordijnen kunnen ook nog eens van boven naar beneden worden geopend, waardoor je zelf bepaalt waar je je inkijk en lichtinval wenst. Wat mij betreft de ideale manier om je raam te bekleden.

Naast plisségordijnen voor standaard ramen, hebben we oplossingen voor draaikiepramen, dakramen, lichtstraten, veranda’s en plafondramen. Ook  voor kunststof en aluminium ramen en deuren kunnen we mooie plissés op maat laten maken.

Vouwgordijnen als raambekleding

Vouwgordijnen zijn een echte aanvulling op je interieur. Met de warme uitstraling van klassieke gordijnen en het grote aantal voordelen van bijvoorbeeld plissés en rolgordijnen, hebben ze heel wat te bieden. Daarnaast zijn ze ook nog eens wasbaar in de wasmachine om vervolgens weer eenvoudig op te hangen.

Ook de vouwgordijnen zijn er in vele soorten en maten. Lichtdoorlatend, transparant en zelfs verduisterende stoffen geven je de mogelijkheid zelf te kiezen welke inkijk en lichtinval je wenst.

Retro raambekleding: verticale lamellen

Helemaal terug van weggeweest in raambekleding land: verticale lamellen. Deze mooie klassieke vorm van raamdecoratie is verkrijgbaar in verschillende materiaalsoorten en lamelbreedtes. Stof, aluminium en het meer bekende pvc. Lamelbreedtes varierend tussen de 52 en 127 mm. Allen met een eigen uitstraling.

Voor al onze raambekleding op maat is het mogelijk om gratis kleurstalen te bestellen. Zo kun je thuis op je gemak kijken welke stoffen en kleuren het beste bij je interieur passen. Vraag de stalen aan via de knoppen op deze pagina.

Het bestellen van bekleding voor je ramen gaat heel eenvoudig via deze website. Kom je er niet uit of heb je een vreemde vorm raam waar je graag advies over wil? Stuur me dan even een berichtje, dan kijk ik met je mee naar de mogelijkheden.

rolgordijnen op maat raambekleding rolgordijn lichtdoorlatend
Raambekleding Mat zwarte aluminium jaloezieën met lamelbreedte van 70 mm. Elektrisch bediend.
raambekleding dubbele stof plisse top down bottom up
raambekleding warmte buitenhouden 5 tips om je huis koel te houden warmtewerend vouwgordijnen
raambekleding verticale lamellen marasol

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *