Rolgordijnen samenstellen

Kies eerst het soort stof

U kunt kiezen tussen transparant, semi-transparant, verduisterend, screendoek en duo rolgordijnen. Heeft u een breed raam vanaf 280 cm? Kies dan voor de XL rolgordijnen.

rolgordijnen verduisterend - xl rolgordijnen

Over onze rolgordijnen

Rolgordijnen zijn tijdloos en geschikt voor ieder raamtype. Ze zorgen voor privacy en bieden bescherming tegen een laaghangende zon. Onze verduisterende stoffen zijn uitermate geschikt voor de slaapkamer.

Onze collectie bestaat uit mooie elegante stoffen in eigentijdse kleuren en dessins. We hebben de verschillende stoffen ingedeeld in vijf categorieën: Transparant, Semi-transparant, Verduisterend, Screendoek en Duo rolgordijnen.

Bij het samenstellen heeft u keuze uit meerdere afwerkingsopties, bijvoorbeeld met (vierkante of ronde) cassette, met stof beklede onderlat en/of met zijgeleiding. Alle opties ziet u in de laatste stap van het bestelproces.

Screendoek rolgordijnen

De screendoek rolgordijnen worden gemaakt van hetzelfde materiaal als de buitenzonwering screens. Deze doeken zijn brandvertragend, isolerend en van hoogwaardige kwaliteit.

Duo rolgordijnen

Een standaard rolgordijn bestaat uit één laag stof. Een duo rolgordijn bestaat uit een dubbele laag stof met stroken transparante en niet transparante stof. Deze delen schuiven over elkaar, waardoor u zelf kunt bepalen of u wel of geen inkijk en lichtinval wenst.

Op maat gemaakt

Al onze raamdecoratie wordt speciaal voor u op maat gemaakt bij Verano in Best. Zo zijn ze altijd compleet afgestemd op uw wensen en situatie. Bovendien optimaliseert Verano® haar producten continu, waarbij innovatie een essentiële rol speelt. Zo weet u zeker dat u producten in huis haalt die voldoen aan de laatste trends en normen.

Heeft u vragen of hulp nodig bij het bestellen?

Neem vooral even contact met me op, ik help u graag. U kunt me bellen op 040-3080408 of mailen naar info@marasol.nl. Ik streef ernaar alle mail binnen twee uur te beantwoorden.

Bent u op zoek naar een rolgordijn op maat?

Rolgordijnen zijn tijdloos en geschikt voor vele soorten ramen. Ze bieden privacy, bescherming tegen de laaghangende zon en kunnen slaapkamers verduisteren. Binnen ons assortiment maatwerk rolgordijnen bieden we een ruime keuze aan rolgordijnen van de hoogste kwaliteit aan.

Het bestellen van een rolgordijn op maat gaat bij ons heel eenvoudig via de website. U heeft keuze tussen verschillende types rolgordijnen, zoals lichtdoorlatend, transparant en verduisterend, maar ook rolgordijnen van screendoek, duo rolgordijnen en extra grote rolgordijnen.

Een rolgordijn op maat gemaakt

Bent u op zoek naar mooie rolgordijnen voor aan uw ramen? Bij ons bent u aan het juiste adres voor rolgordijnen op maat. Onze maatwerk rolgordijnen worden speciaal voor u gemaakt bij Verano in Best, waardoor wij de hoogste kwaliteit kunnen garanderen.

Onze maatwerk rolgordijnen hebben verschillende opties in afwerking. Zo heeft u keuze tussen een standaard profiel, ronde en vierkante cassettes, wel of geen zijgeleiding, de kleur van het systeem, het soort onderlat en eventueel elektrische bediening. Ook qua kleur stof bieden we ruime keuze. Van lichtdoorlatend taupe tot warm rode verduisterende stoffen.

Meer weten over ons maatwerk rolgordijn?

Heeft u een keuze kunnen maken voor uw rolgordijn op maat? Omdat kleuren op beeld kunnen afwijken van de werkelijkheid, bieden we u de mogelijkheid om gratis een aantal kleurenstalen aan te vragen. Hiermee kunt u thuis kijken welke kleur het beste bij uw interieur past.

Na het bestellen van uw maatwerk rolgordijnen heeft u de rolgordijnen in de regel binnen 5 tot 10 werkdagen in huis. Met onze duidelijke montagehandleidingen wordt het het ophangen van uw rolgordijnen op maat zo eenvoudig mogelijk gemaakt.

Heeft u nog vragen of wilt u graag een offerte aanvragen? Bel ons gerust op 040-3080408 of gebruik onderstaande knoppen om contact met ons op te nemen. Wij streven ernaar uw mail binnen twee uur te beantwoorden.