Top-down bottom-up plissés: bepaal zelf uw inkijk en lichtinval

Top-down bottom-up plissés plisségordijnen zijn ontzettend populair. Deze plissés zijn zowel van boven naar onderen als van onderen naar boven te openen zijn. Met deze plissegordijnen kunt u heel eenvoudig uw inkijk en lichtinval regelen.

Top-down bottom-up plissés bedieningsmogelijkheden

Top-down en bottom-up plissés worden ook wel vrijhangende plissés genoemd. Bij deze plisségordijnen kunt u de onderkant naar boven openen zoals bij een traditioneel rolgordijn of plisségordijn (bottom-up). Ook kunt u de bovenkant laten zakken (top-down). Op deze manier kunt u bijvoorbeeld de onderkant helemaal dicht zetten en de bovenkant vrij laten. U bepaalt dus zelf waar u inkijk en lichtinval heeft.

Binnen ons assortiment top-down en bottom-up plissé gordijnen, bieden we meerdere bedieningsmogelijkheden aan. Voor grotere vaste ramen adviseren we bediening met trekkoord, voor draai-kiepramen en dakramen hebben we speciale plissés met handgreep bediening.

Plissés met dubbele of enkele stof

Onze collectie plisségordijnen ( van Verano ) bestaat uit vele soorten stoffen en materialen. Zo hebben we standaard plisségordijnen, dit zijn plissés met één laag stof, en honingraat plissés, dit zijn plisségordijnen met een dubbele laag stof.

De standaard plisségordijnen bestaat uit verrassend veel soorten stofjes met allen hun eigen eigenschappen. De ene is bijvoorbeeld wit en zeer transparant, terwijl anderen zwart zijn en bijna geen licht doorlaten. Bij iedere stof geven we de eigenschappen aan, zo weet u meteen waar u aan toe bent.

De honingraat plissés bestaan uit een dubbele laag stof. De meeste honingraat plissegordijnen hebben een andere kleur stof aan de voorzijde, de kleur die u binnen ziet, dan de achterzijde, de kleur die u buiten ziet. Hierdoor kunt u het van buiten neutraal houden en binnen kiezen voor een wat meer uitgesproken kleur, bijvoorbeeld paars, blauw of rood.

Het voordeel van de honingraat plissés is dat doordat er een dubbele laag stof is, er ook ’s avonds als het licht binnen aan is en het buiten donker is niet doorheen kan worden gekeken. Zo heeft u ’s avonds optimale privacy.

Gratis kleurstalen aanvragen

Omdat kleuren op beeld kunnen afwijken van de werkelijkheid, bieden we u de mogelijkheid om gratis en vrijblijvend een aantal kleurstalen aan te vragen. Zo kunt u thuis op uw gemak kijken welke kleur het beste bij uw interieur en ramen past.

Via de knoppen op deze pagina kunt u uw gewenste top-down bottom-up plissé samenstellen, contact met ons opnemen of kleurstalen aanvragen. Als u vragen heeft mag u ons ook bellen op 040-3080408. Wij helpen u graag met het maken van een keuze voor het juiste systeem top-down bottom-up plissés.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.