Verticale lamellen

Verticale lamellen, ook bekend als lamelgordijnen, zijn weer helemaal terug van weggeweest. Binnen ons assortiment hebben we dan ook vele soorten verticale lamellen.

De klassieke kunststof lamellen zijn gemaakt van PVC. Naast deze kunststof lamellen, heb ik ook aluminium en stoffen lamellen. Allen zijn ze geschikt voor bijna ieder raamtype. Ramen met een schuine zijde, hoek of bocht laten zich ook goed bekleden met verticale lamellen.

Neem voor afwijkende ramen met een bocht, schuine zijde of hoek contact met ons op voor een offerte op maat.


Kies eerst het soort verticale lamellen

U kunt kiezen tussen kunststof (PVC), aluminium en stoffen lamellen.

verticale lamellen

Verticale lamellen

Hoge ramen, brede ramen, ramen met een bocht of hoek, verticale lamellen van Verano zijn de ideale oplossing voor ieder type raam. Lichtinval en privacy zijn eenvoudig te reguleren.

Verticale lamelgordijnen zijn weer helemaal terug van weggeweest. We hebben een ruime keus in materiaal, kleur, structuur en lamelbreedte.

Kunststof lamellen

De kunststof lamellen zijn gemaakt van pvc. In ons assortiment kun je kiezen tussen 4 verschillende lamelbreedtes en vele verschillende kleuren en structuren. Allen zijn ze waterbestendig en eenvoudig te reinigen. Dit maakt ze ook geschikt voor badkamers en vochtige ruimtes.

Aluminium lamellen

De verticale aluminium lamellen zijn verkrijgbaar in drie lamelbreedtes. De collectie bestaat uit vele kleuren en structuren.

Stoffen lamellen

De stoffen lamellen hebben een warme uitstraling. Binnen de collectie is er keus tussen twee lamelbreedtes. Er zijn lichtdoorlatende, transparante en verduisterende stoffen beschikbaar. Linnen stoffen, screendoek, er is voor ieder wat wils.

Gratis kleurstalen

Omdat kleuren op beeld kunnen afwijken van de werkelijkheid, bieden we de mogelijkheid om gratis stalen aan te vragen van de verschillende lamellen. Via de knoppen hiernaast kun je deze vrijblijvend aanvragen.